bemutatkozás

“Semmi sem állandó csak a változás maga.”

 

A fenti 2500 éves idézet talán soha nem volt még ennyire aktuális. Igaz ez az ügyvédi munkára és ügyfeleink életére, vállalkozására, munkahelyére, mindennapi ügyleteire, családi viszonyaira egyaránt. Célunk egyszerre a mai időkkel együtt járó gyors változás ritmusának követése és a hivatásunkra jellemző hagyományok állandóságának, értékeinek megőrzése. A kor kihívásainak megfelelően a papírhegyeket képező ügyvédi aktáktól az elektronikus megoldásokon át a mesterséges intelligencia felhasználása felé kívánunk haladni ügyfeleink lehető legjobb kiszolgálása érdekében.

 

Klasszikus értékekkel rendelkező, modern és független ügyvédi iroda vagyunk és szenvedélyesen elkötelezettek abban, hogy ügyfeleinket üzleti igényeikben professzionálisan, odaadóan és a lehető leghatékonyabban támogassuk.

Hírek

iroda

Az Iroda megalapítására az alapító 15 évnyi ügyvédi és 10 évnyi irodavezetői menedzsment tapasztalatának ötvözésével, 2016-ban került sor. Irodánk a pesti oldalon, a Belváros szívében található és ügyfeleink kényelme érdekében alirodát működtetünk a budai oldalon is. Irodánk minden partnere széleskörű és mélyreható tapasztalattal rendelkezik a jogi tanácsadás és a peres, illetve peren kívüli képviselet területén. Hazai és külföldi ügyfeleinket a magyar mellett angol és német nyelven is kiszolgáljuk. Üzleti megbízóink mellett magánszemélyek képviseletét is ellátjuk bármely peres és peren kívüli, hazai vagy nemzetközi vonatkozású ügyeikben. Szolgáltatásainkat szaktanácsadókkal (pénzügyi tanácsadókkal, adótanácsadókkal, könyvelőkkel stb.), valamint hazai és külföldi ügyvédi irodákkal való együttműködésünk és magyar valamint nemzetközi szakmai szervezetekben fennálló tagságunk teszi teljessé.

advoselect

Irodánk az Advoselect aktív tagja, amely az európai jog égisze alatt 25 éve létrehozott, független ügyvédi irodákból álló német nyelvű nemzetközi szervezet. Az Advoselect európai, valamint amerikai gazdasági joggal foglalkozó ügyvédi irodákból áll, németországi székhellyel. A jelenleg 30 tagból álló szervezet közel 250 ügyvédje elsősorban közepes méretű vállalkozásoknak történő jogi tanácsadással és képviselettel foglalkozik. […]

United Legal Network

A united.legal.network gazdasági joggal foglalkozó ügyvédek által 1999-ben alapított angol nyelvű nemzetközi szervezet, amelynek fő célja, hogy tagjait az ügyfelek nemzetközi és határon átnyúló ügyleteinek lebonyolításában szakmailag és a konkrét ügyek tekintetében is támogassa. Az united.legal.network tagjai megértették, hogy a cégek gazdasági környezete és kihívásai folyamatosan változnak. […]